Blåkulla Pike Open

Hobby&Fiske bjuder in till Blåkulla Pike Open 21 april 2018 till förmån för Barndiabetesfonden. Tävlingen har blivit senarelagd p.g.a. isläget under påskhelgen.

Häxjakt på gäddor? Inte alls utan snarare en äggande C/R tävling med en liten twist.

Fiskesträckan är från Emån i söder till Marströmmen i norr.

Respektera Fredningsområden och förbud. Fredningsområde, Virbo från dragskärsbron i söder till Råsbecksviken i norr.

Tävlingen startar från valfri plats inom tävlingsområdet kl 07.00 den 21 april.

Startavgift 150:- betalas under perioden tors-fre 19/4 – 20/4 hos Hobby&Fiske då också mätbräda, lott och påskägg till de 50 första anmälda hämtas ut. (Ej återlämnad mätbräda kostar 500 kr). Av startavgiften på 150:- går 100:- till ”Cashpricepotten” och 50:- går Barndiabetesfonden.

Tävlingsdagen lördag 21/4 kl.07.00 meddelas en kod som skall finnas med vid fotografering av gäddan. Koden meddelas via facebook och Hobby&Fiskes hemsida: www.hobbyofiske.se.

Målgång senast 17.00 lördag 21/4 i butiken Hobby&Fiske där inlämning av foton sker.

Förutsättningar: Individuell tävling, längsta gäddan vinner.

Cashprice till tävlingens 3 längsta gäddor enligt: 1:an 50%, 2:an 30% och 3:an 20% av ”Cashpricepotten”. Deltagare får registrera max 1 gädda. Utlottning sker av diverse priser på lottnummer efter målgång. Prisutdelning sker så snart fotogranskningen är klar.

Endast 1 spö igång per fiskare. Spinn, jerk och fluga tillåtet. Endast konstgjorda beten får användas. Båt tillåtet men ej ett måste. C/R är ett måste.

Foto:

Två foton av fisken liggande på mätplanka som lånas vid anmälan. (OBS! den meddelade koden, placerad på fisken måste synas tydligt på fotot, tänk på att ev papperlapp kan bli blöt och att texten därför kan bli oläslig) Det är oerhört viktigt att det går att avgöra fiskens längd med hjälp av fotot. Tveksamma bilder kommer ej att godkännas. Två foton av gädda och fångstperson med landmärke i bakgrunden. Deltagare ser till att rätt kablar för dataöverföring finns med.

Tävlingens twist: Alla som lämnar in en poseringsbild med gädda och där dessutom fångstmannen efter egen förmåga är utklädd till påskkäring deltar i en särskild tävling. Dessa bilder kommer att bedömas av en jury dagarna efter tävlingen. Den bästa poseringsbilden belönas med ett specialpris bestående av en resa och boende.

Övrigt:

Hobby&Fiske förbehåller sig rätten att använda deltagarnas fångstbilder för eget bruk.

Arrangören står ej som ansvarig för eventuella dödsfall, olyckor eller skador. Det är upp till den tävlande att ansvara för sin egen försäkring och säkerhet.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

För fortlöpande info www.hobbyofiske.se och Hobby&Fiskes facebooksida.

Telefonnummer: Martin 072-7407169

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt
Moms visas: